torstai 10. helmikuuta 2011

Eteenpäin


Tänään saatiin hai sitten siihen kuntoon että huomenna vedettäis siihen pohjamaali! Tänään opeteltiin taas vähän uutta näistä blogeista ja google tilesitä sun muista ja pää on kyllä taas ihan pyörällä.. Osteriossin värityskin alkaa pikkuhiljaa hahmottua kun tänään suunniteltiin Saden kanssa että millainen siitä sitten tulisi. 
Väriä ei valitettavasti voi vielä paljastaa koska se pidetään salaisuutena joten kuvat ovat mustavalkoisia, pysyypähän ainakin ihmisten mielenkiinto yllä! Kuvailin tänään aika paljon kaikkien tekemisiä ja ihmisiä ja kaikkea. Pidän valokuvauksesta todella paljon ja ainakun saa kameran käteen niin on ihan innoissaan.  Melkein kaikki kuvat olen ottanut itse tähän blogiin :)





2 kommenttia:

  1. Tosi hyvä idea toi kuvaaminen, tuon ensi viikolla pari kivaa härpäkettä kuvaukseen. Maanmittareilla on lasertulostin, jolla saadaan ainakin 840x594 kokoisia väritulosteita, valokuvalaatua. Olisiko teillä käyttöä sellaisille? Varmaankin muutamaisella eurolla he myisivät kuvia, jos haluatte tauluja tms. tehdä lahjoiksi.. Itse maalatut kehykset? Hei, täähän voisi olla hyvä idis luppohetkiin.

    VastaaPoista