tiistai 22. helmikuuta 2011

Valuma veks!

Tänään Saden kanssa hiottiin Osteriossin nokasta valuma pois! Opetin saikkua siinä samalla että miten se poistetaan ja se meni oikein mainiosti. Valuma saatiin pois ja hai on valmis messuille koska päätettiin että teksti jonka piti tulla hain kylkeen tulee erikseen.. 
Mistä näitä komeita työntekijöitä oikein tulee? No pintyltä tietysti!

Ensin hiottiin "piparkakulla" eli sen muotoisella hiomapaperilla valumaa niin että suihkupullolla suihkutettiin vettä valuman päälle, mutta valuma ei tahtonut sillä lähteä joten otettiin järeämpää hiomapaperia P600 ja sillä hiottiin taas veden kanssa. Piti hioa varovasti ettei lakkapinta mennyt puhki ja onnistuttiin niin ettei tarttenut lakata uudestaan! HYVÄ ME! Sitten hiottin vielä piparkakulla se tasaiseksi ja sileäksi. Ja lopuksi se sitten kiillotettiin käsin.. helppo homma! :D

Tänään saatiin myös metallilevy väriin, päätettiin tehdä siitä huomiota herättävän värinen metallinhohtoa ja oliivin vihreetä! Melkoisen järkkyhän siitä tuli mutta ihan hieno kyllä.. Tehtiin samaan syssyyn molemmat sellaset pienemmät levyt mihin tehään sitten jtn jännääää!
Pikkulevyt värissä

Komia levy on!

1 kommentti:

  1. Mistä tollasen piparkakun muotoisen hiontatutin saa?? Näyttää näppärältä.

    VastaaPoista