lauantai 28. toukokuuta 2011

katteita ja puskuria!

Plää.. Oon nyt kyllä ihan ulapalla että mitä on päivittämättä ja mitä ei.. Koneen näyttö tosiaan hajos ja en ole päässyt käyttämään konetta viikolla..
Muovikorjauksessa tuli takapakkiakin..
Puskurin halkeama halkesi uudestaan pohjamaalin vetämisen jälkeen, koska puskuria oli väännelty ja käännelty ympäriinsä.. No hioin alueen muoville ja laitoin tartuntaainetta siihen ja sen jälkeen nopeaa muovikorjausainetta.. Hioin tasaiseksi kohdan P180 ja sillä siisti.. Mattasin pohjamaalin sileäksi ja vedin sprayllä niihin kohtiin mistä oli tullut muovi esiin..
Maalausta..
Puskurin maalaus meni hyvin, mutta maalauksen aikana maaliin oli mennyt hius ja se piti sitten hioa P1000 pois ja siihen tehtiin paikkamaalaus.. Lakkasin puskurin ja en valuttanutkaan ollenkaan joka oli yllätys!
Puskuri valmiina!
Katteissa edistyttiin ja Sade maalasi punaisen raidan yhteen katteeseen uudestaan kun se ei oikein osunut kohdalleen.. Päästiin loppuviikosta lakkaamaan katteet ja ne onnistui hyvin paitsi yhdessä katteessa oli varmaan ollut rasvaa vielä niin lakka kupli.. Osa hiottiin mataksi P800..
---

Minä ja Sade ilmottauduttiin vapaaehtoisiksi kokeilemaan sellaisia jänniä koodi juttuja että kun kesällä maalataan kynäruiskuilla niin ohjeet tulisikin jonkun koodin kautta josta aukeaa tietoa.. Itsekkin olen vielä ulapalla siitä mutta eiköhän se siitä sitten.. Koululta saatiin maalit sitä vastaan että harjoitellaan kesällä ja kirjoitetaan sitten blogeihin.. Tarkempaa tietoa sitten kun itsekkin tiedän paremmin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti