maanantai 3. lokakuuta 2011

Passattia ja Datsunin aloitus!

Passatti pääsi sitten vihdoin väriin ja lakkaan.. Ennen kun auto meni kammioon se puhallettiin ja rasvanpoistettiin..Kammiossa auto suojattiin ja siinä meni mukavasti se reilu tunti.. Suojauksen jälkeen taas vesiohenteisellarasvanpoistoaineella putsattiin ja tahmaliinalla.
Sitten itse maalaus, ekana vedettiin blenderi muihin kohtiin paitsi siihen mikä oli korjattu.. Heti perään  vedettiin täyskerros maalia ja kauempaa harso ja siinä samalla häivytettiin häivytettävät kohdat..
Värin kuivuttua katottiin lampun kanssa että peittikö väri, yhdestä kohtaa ei ollut peittänyt joten siihen vedin vielä lisää. Seuraavana lakkaus ja sitä kaks täyttä kerrosta ja valmis! Tietenkin valutin lakan kahvankohdalta joten sitä saan sitten hinkata pois¨.. Sain olla uunituksessa taas ottamassa suojauksia pois! +60 astetta ja haalarit!
Valmiina
Valuma...

Valmiina vielä eestäpäin

 Perjantaina myös meitin datsuni saapu halliin ja eka tuskailtiin sen kanssa että saatiin se trailerista alas kun pakoputki osu aina alastuloramppiin.. Lopulta saatiin se alas ja lykittiin halliin se.. Tänään sitten hiontaa rajusti P80 ja P120 ja P240!
Ekana suojailua

Siitä se ajatus sitten lähti..
Ekana P80 rrrrajusti kaikki suurimmat naarmut pellistä pois ja ylhällä olevassa kuvassakin näkyvä oven kittimölli hinkattiin pois..
Tällänen ovenkohdasta paljastu.. Aika sulonen perunamaa

Tälläsiä hiottiin tasaseks P80
Sitten hiottiin P120 ja P240.. Onneksi mulla oli Hanna apuna joka autto hinkkaamisessa! :)
Tämänhetkinen tilanne

Konepeitto hinkkelöitynä
Takalokareissa piisaa tekemistä..
Huomenna sitten luultavasti epoksia pintaan ja sitten pääsee vähän kittaakittaa hiohio kittaaa hiooo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti