torstai 24. maaliskuuta 2011

viikkoa 12!

Maanantaina sitten kun minä ja sade vietettiin antoisaa vapaapäivää pojat olivat hioneet hiomavärin tasaiseksi ja olivat aloittaneet suojauksen opeliksin kanssa! Tiistaina sitten kun päästiin kouluun niin autettiin opelin loppusuojauksessa ja sitten alkoikin maalausoperaatio..
Takaluukku valmiina maalaukseen!
Maalattavat alueet putsattiin vesiohenteisella rasvanpoistoaineella ja sen jälkeen vielä putsattiin puhaltamalla paineilmaa ja tahmaliinaa käyttäen.
Ensin laitettiin kaikkialle muualle plenderiä vai blenderiä (aivansama) paitsi kohtaan jossa oli korjattualue tai hiottu sillein jännästi juu.. Heti sen jälkeen vedettiin maali ettei blenderi kerkeä kuivua.

Listojen kohtaan tehtiin häivytyspaikkamaalaus.

Takaluukku maalattuna.

Minä siinä maalailen ja aikas rrrrajusti!
Kun oltiin maalattu ruiskut pestiin ja tehtiin sitten lakka. Lakkaus oli huuupaisaa sain lakata takaluukun ja se meni hyvin ja muut sitten lakkasi niitä listoja ja listoihin tuli myös sellaista ihme häivytyslakka hommelia!

LAKKAUSTA!


Poijjaat siitä sitten lähti kotiin ja minä ja sade juostiin pikapikaa lakkaamaan meitin puuhöskeleitä kun mulla oli se laatikko lakattavana ja Sadella oli puisia kelloja lakattavana.

Sitten ne hiottiin mataksi seuraavanapäivänä ja lakattiin uudestaan.
Tämän jälkeen Saikkulikin jätti mut sinne yksin suuuuren halliin kun jonkun piti jäädä irrottamaan suojauksia opelista uunituksen aikana että teipit lähtee hyvin irti eikä irrota maalia.
No sehän siellä teki kutaa kun oli yli 60 asteen lämpösessä kammiossa haalarit päällä ja siellä alla tietenkin paksut housut ja muuta ihanaa ♥! Ihan kun ois ollu saunassa villahaalaripäällä no siellä kärvistelin sen 20min ja kun astu  ulos sitten vihdoin kammiosta niin tunsi ittensä kunnon pesusieneks...

Seuraavana päivänä sitten otettiin loput suojaukset pois ja auto lähtikin autopuolelle vielä!

Opeliksi valmiina lähtöön!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti