maanantai 21. maaliskuuta 2011

Viimeviikosta

Eli nyt kerkeän kirjottaa tarkemmin viimeviikkoisesta tutoroinnista ja mitä tarkalleen poijjaat teki!
Ensin auto pestiin ja tarkastettiin auton vauriot ja tehtiin vikalista, sen jälkeen rasvanpoistettiin (liuotinohenteisella) korjattava alue ja suojattiin hionnan ajaksi joitain kohtia.
Mutta sen jälkeen tulikin ongelma kun piti saada takakontti auki ja oli kyllä huvittava näky kun neljä miestä yrittää avata sitä!
No saatiinhan se sitten vihdoin auki!
Sitten aloitettiin ruosteen poisto sillä koneella millä oli se ylivaikee nimi jota en muista mutta semmonen jännä kone se oli... Sen paperin karkeus oli P40.
Takakontin ruostekohta.

Ruosteen poistoa.
 Ruostetta oli myös auton ovien helmaosissa ja ne hiottiin kanssa kyseisellä koneella.

Helmakohta..
 Kun alueet oli otettu tuolla mystisellä koneella ruosteettomaksi hiottiin Alue P180 hiomapaperilla ja sen jälkeen P240..
Hiohiohio

Ai ai ei ollut hanskoja kädessä!
Kun alueet oli nyt saatu hyvään kuntoon ja niitä ei onniksi tarvinnut kitata saatiin opeliksi kuljetettua maalauskammioon suojattavaksi. Meidät käskettiin Saden kanssa avaamaan ovet maalauskammiosta ja odotettiin siellä sitten varmaan 15 min ovet auki ja paleltiin että koska se auto oikein tuodaan tänne NIIN EI kun Juha tulee sanomaan että siirretään se vasta kahvitauon jälkeen.. Ensin ollaan hytisty siellä kylmyydessä turhaan niin kyllä lämmitti mieltä todella paljon..

No sitten auto vihdoin siirrettiin kammiioon ja aloitettiin missio suojaus!

Suojaukset tehtynä!
GTi tyttönä.. Juu moni ei tajua näitä meijän älynväläyksiä!
 
Sitten puhalleltiin roskista pois ja putsattiin tahmaliinalla alueet, sen jälkeen tehtiin pohjamaali ja vedettiin se alueille. Tämän jälkeen tehtiin hiomaväri ja vedettiin se!

Hiomaväriä...
Tähän asti ollaan päästy nyt sitten!
Loppuajasta rupes kyllä väsymys ja tyhmyys kukoistaan ja jutut oli mulla ja saikkulilla sellasia että joo-o..
Täysjärkistä(kö)
Voitte vaan kuvitella kuinka mielenkiintoista tutoroitavilla oppilailla on ollut kun on ollu kahen sekopään kanssa tekemässä tätä hommaa! ei voi muuta sanoa kun että... voi niitä raukkoja! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti