keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Hurja on alkuviikko!

 Maanantai
 Viikkohan alkoi mukavasti Corvetten kimpussa kun pohjamaali hiottiin P240 hiomapaperilla auki ja sitten laitettiin takaisin kammioon.

Corvettea..
Tämän jälkeen sitten vaihteeksi ylläripylläri pinstripingia tehtiin aikas rrajusti! Ja aikaiseksihan saatiin tooosi paljon... eli ei mittän järkevää...
Pinstriping tulos..
------
Tiistai

Aamulla vaihteeks straipattiin aikas rrajusti ja musiikkia kuunneltiin samalla että tulisi kunnon inspiraatio niinkuin Pekka Mannermaa kertoo kirjassaan Pinstriping äärimmäinenopas raidoitusmaalaukseen. Kyllä se oikeesti autto mutta silti ei vältytty ärräpäiltä.. No lähdin kyllä heti klo 10 kohti parturikampaajapuolta ja olin hiusmallina siellä ja mahtavat hiukset tuli!

------
Keskiviikko

Tänään sitten eli keskiviikkona ette ikinä arvaakkaan mitä tehtiin... voooi vitsi pinstraipattiin! Kukapa olisikaan arvannut.... No tänään harjotukset jopa jotenki onnistu ja opin tekemään ympyröitä se oli hieno hetki se hetki!

Huomioi hienot kiehkurat joita olen tehnyt...

Tälläsen sain sitten tehtyä tänään tehtyä Mp3 takakanteen. ME LIKE!

Tänään saattin Saden ja Hannan kanssa asiakastyökin , muovikorjausta ja paikkamaalausta kuulemma olisi luvassa. Me vaan mietittiin että ne jotkut osat oli kyllä ottanu niin pahasti osumaa että miten selviää paikkamaalauksella... 

Moottoripyörän katteita jotka on ottanut osumaa..
Vähän edetsäpäin ja pöydällä näkyy irtonaisia osia jotka on irronnut.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti