perjantai 16. syyskuuta 2011

Corveten maalaus ja lakkaus!

Corvette pääsi sitten vihdoin maalauskeen! Ensin maalattiin ovesta korjattu kohta. Alue rasvanpoistettiin ensin liuotinohenteisella ja sen jälkeen vesiohenteisella rasvanpoistoaineella. Ennen maalausta putsattiin vielä tahmaliinalla ja samaan aikaan puhallettiin pinta vielä kerran, jottei roskia tulisi!
Suojattuna
 Häivytyspaikkamaalauksessa ensin vedettiin blenderi koko oveen jotta häivytysrajaa ei tulisi..

Blenderiä..

Oranssia kehiin!
 Oranssi väriä vedettiin ekana harso ja sitten kunnon kerros..
Myöhemmin vedettiin lakka!
Lakassa ensin puolipinta ja sitten pinta.. Sade maalas ja lakkas mainiostin ja mäkin pääsin lakkaamaan ovea viimesen kerroksen sitten!

Ovi saatiin kuosiiin ja sitten siirryttiin konepeiton kimppuun!
Koko konepeitto hiottiin P400 ja sitten P800 vesissä jotta hiomanaarmu katoaisi, no siinä olikin kiva hinkkaaminen.. Lopuksi mielä P1000 vesissä ja AVOT ku tuli komia!
Seuraavaksi sitten konepeiton suojaus uusiksi ja siitähän suojattiin valkonen raita ja se musta osuus.
Sade vetelee rajausteippiä!
Maalattuna sitten! Sehän oli se puolipinta ja pinta!
 Kun otettiin suojaukset pois niin teipistä valu oranssia tuohon valkoselle raidalle.. No seuraavanapäivänä sitten sitä raitaa alettiin putsaamaan.
Sade hinkkasi raidan puhtaaksi hiaaanosti!siveltimen päähän paperi ja jotain vesiohenneliuotin hommelia ni johan lähti!
Tämän jälkeen päästiin lakkaamaan! Lakkaa vedettiin kolme kerrosta (huh huh)..
Saatiin ruiskutushaalarit käyttöön ja kokohan olikin XXL!
Jari mietti että kannattaako meille antaa omia haalareita kun meillä meni niin lujaa noitten haalareitten kanssa ja tuntu että kaikki katto meitin touhua taas sillein että ei helkutti mikä noita vaivaa :D

No asiaan siis lakkaamaan mentiin ja hyvinhän se meni.. Ensin lakkasin puolipinnan ja sitten pinnan, tämän jälkeen ootettiin 20min ja seuraava kerros ja sitten taas 20min ja uus kerros!

lakkaaaaaaa

Komia on poika!
Aamulla mentiin kattomaan konepeittoa ja kauhistuttiin kun nähtiin se, pinta oli täys roskan näköstä hommaa.. Juha ja Jari valaisti meitä että se oli haihdutusrakkulaa.. Jari sanoi että se osas oottaakkin niitä kun vedettiin kolme kerrosta lakkaa.. No sitten aloitettiin vesihionta (wowowoooo). Ensin avattiin pinta P800 ja annettiin olla vähänaikaa.. Sitten aloin hioa vesissä P800 valumakohtaa sieltä syvennyskourusta ja siellä oli myös vähän kuivaa.. Sen jälkeen hioin vesissä P1000 koko konepeittoa, Sade tuli sitten kanssa hiomaan sitä ja maanantaina päästään viimeistään lakkaamaan!

Viikko on ollut sekavaa aikaa mulle ja Sadelle kun ollaan sekoiltu vaiheeks taas aikas rrrajusti! Keksittiin että kuinka siistiä oliskaan jos tämä biisi sois aina siivouksen aikana: AIN LAULAIN TYÖTÄS TEE! (paina tästä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti