torstai 22. syyskuuta 2011

Vesihiontaa,lakkausta ja myllytystä

Rasvarakkulat hiottiin tasaisiksi P1000 vesissä ja uutta lakkaa kehiin! Putsattiin konepeitto ensin liuotinohenteisella rasvanpoistolla ja sitten vesiohenteisella.. Vielä ennen maalausta tahmaliinalla ja puhallettiin.
Lakkausta

Lisää kuvateksti
Kuvassa lakkaus näytti fantasticolta, mutta totuus oli aivan muuta.. Pintaan oli tullut silikonirakkulaa ja koko konepeitto oli täyttä jöötiä! Vedettiin harsoja siihen päälle monta, että ne tasoittuis mutta eipä tehny niin joten konepeitto hiottiin vaihteeks vesissä, mutta nyt oli järeemmät aseet käytössä eli ensin P800 koneella suurimmat rakkulat pois ja sitten P1000 vesissä..
Silikonirakkulaa

Sitten lakattiin YLLÄTYS... Jani opettaja oli mukana lakkauksessa koska lakkasi samaanaikaan yhden puskurin.. Vihdoin sitten saatiin valmiiksi konepeitto ja siitä tuli ihan yes, mutta siellä on vielä vähän niitä "rakkuloita".. Seuraavaksi saatiin tutoroida myllytystä! Itse olis halunnut kyllä tehä jotain siinä kiillotusksessa, mutta meille sanottiin että ykköset tekee sen..
ensin konepeiton asennusta

Sade pääsi pikkasen myllyttämään!
Huomenna Corvette sitten lähtee pois ja sitähän voi käydä ihailemassa X-treme Car showssa ( Linkki nettisivuille!) Tänään oltiin sitten Turengin yksikössä kattelemassa kuinka Soda puhallus toimii! Oli aikas hurjan näköstä kun se sooda tuli niin kovalla paineella sieltä ja tuntuu etten itte olis ainakaan saanu pideltyä sitä.. Saden blogissa on varmaan Corvetten vaiheista tarkemmin joten sinne siis Saden blogi tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti