keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Volkkarin tekoa!

Kun vihdoin Corvette poistui taas näkökentästä sain uuden homman, eli Volkkarin hinkuttamiseen siis!
Volkkari oli aloitettu jo, mutta tekijät oli molemmat pois koulusta ja homman täytyy edetä sain jatkaa siitä mihin oli jääty.. Suurin osa pohjista oli tehty ja mun täytyi vain hioa vähän P240 kittejä tasaisiksi ja buenoo! Kun kitatut alueet oli valmiit hioin vielä P240 isomman alueen mataksi ja sitten punasella karhunkielellä viiiielä isompi alue että pohjamaali ei sitten mene kiiltävälle alueelle.


Sitte suojasin aikas rrrajusti autoa.. Ensin vedettiin happopohjamaali niihin kohtiin missä näkyi pelti tai kitti ja sitä ei vedetty ihan peittävää kerrosta. Sitten seuraavaksi vedin hinkkavärin ja sitä tuli kolme kerrosta koska sitä hiomaväriä piisas. Auto jätettiin viikonlopun yli sinne kammioon kuivumaan ja sitten maanantaina otin suojaukset pois ja auto ajettiin pois kammiosta hinkattavaks.




Ensin hioin ne kohdat missä oli kittiä niin tasaiseksi hiomatuen kanssa P400.. Muuten hioin P800 koneella etu-ja takaoven ja lokarin ja harmaalla karhunkielellä hioin vielä pokkaukset ja ne kohdat mihin ei koneella päässyt.. Puskurissäkin oli pikkasen jotain osumaa niin se menee samaan syssyyn joten hinkkasin harmaalla karhunkielellä osan puskuristakin.. Tulee paljon maalattavaa ja lakattavaa etenkin! Huisin hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti