maanantai 5. syyskuuta 2011

Corvette,tutorointi ja levyä!




Skipataan tässä nyt muutama päivä kun ei ole enään muistikuvaa että mitä sitä on tullu tehtyä! Mutta aika paljon ollaan Saden kanssa tehty samoja hommia joten tsekkailkaas: http://hiohiohio-saikku.blogspot.com/

Noh... Maalatiin saikkulin kanssa sellanen iiiiso levy mikä tulee E-rakennuksen seinälle ja siinä kerrotaan siitä meitin Wounded Warrior -projektista!Vedettiin pohjamaali ensin koko levyyn vaikka sitä pitikin kittailla, mutta levy saattaisi rispaantua jos sitä rupeisi hiomaan ensin.. Pohjamaalia vedettiin ensin vähän tummempaa ja sitten päälle vaalemapaa aikas moiset kerrokset! Kun pohjamaali oli kuivunut se kitattiin ja hiottiin kittikohta P240 ja muuten P400..

Maalattuna
 Seuraava homma oli uudelaliiii Corvette! Eli Corvette tuli paikkamaalaukseen..
Kaksi ykkösluokalla olevaa poikaa auttoivat meitä kiltisti irroittamaan konepellin, koska jos oltaisiin Saden kanssa kaksin irrotettu se niin se olis ollut entinen sitten!

Suojausta
Maali oli alkanut konepellistä kupruilla kun moottori oli ilmeisesti käynyt niin kuumana! Ja ovetkin oli saanut paristakohtaa osumaa..

kupruja..
Ensin hiottiin helpoimmat kohdat käsin, siis ne missä oli pikkukupruja.. Käytimme P240.


Hiohiohio..
Helpoimmat kohdat hiottuna!
Tuntui kamalalta turmella konepelti hiomalla se tuon näköiseksi kun sitä tehtiin vaivalla sillon!

Isot kuprut..
Seuraavaksi päästiin suurempaan turmeluun! Yhdessä kohtaa oli isot kuprut noussut joten ne täytyi hioa tasaiseksi kitille asti.. Koska lakkaa ja maalia ja kittiä oi niiiiin paljon jouduimme käyttämään apuna vinkua, sillä surruuttelin menemään lakat ja maalit!
Kuskinpuoleinen ovi!
Tosiaan tuo ovi oli ottanut osumaa kun ovi oli avattua ja siellä ei ollut stoppareita niin johonkin rautoihinhan se sitten tietenkin osui ja tollasta jäkeä tuli.. Ovessa oli myös toinen kohta joka piti sitten avata kokonaan halkeamankohdalta että nähtiin kuinka syvä se oli..

Tutorointia on piisannut esim. kittausta,hiontaoppeja ja maalausta.. Tänään tutuoroin Saden kanssa yhden maalauksen ja lakkauksen.. Lisäksi pohjamaalauksen ja maalin teon ja ruiskunpesut joka kerta! Ainakin tulee kertausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti