maanantai 25. huhtikuuta 2011

American Car Show part two!

--- LAUANTAI---
Oteltiin kuvia taas kaikista mahtavan hienoista autoista ja oltiin kaupustelemassa corvette paitoja ja joitain tarroja.. Sain jopa myytyä kaks kappaletta tarroja! wowowowo! Kyllä musta vielä myyntimies tulee...
Pidettiin pari Pinstraippaus esitystä ja tuli vähän paineita kun ihmiset jää kattomaan siihen että mitä me yritetään oikein tehä.. Siinä rupee miettimään että mitäköhän noi oikein aattelee varmaa nauraa sisäisesti meille. Kaikenkaikkiaan oli hupaisa päivä!

Kollaasi parista hiaanosta menopelistä!
---SUNNUNTAI---

Sunnuntaina oltiin aikas paljon siinä tietoiskupaikalla eli jos ihmiset halus ostaa niitä kuumia lippiksiä tai t-paitoja niin me myytiin niitä tai jos halus kysellä jotain koulusta niin me vastattiin niihin kysymyksiin.

osastolta. Anzelika taiteilee kynäruiskulla.

Käytiin ostelemassa siinä päivällä kaikkea tarpeellisenturhaa sieltä kojuista ja sitten päivän kruunas tietenkin mikäs muukaan kuin Hunksien esitys 8)) Niitä miekkosia kelpas kyllä kattella!

Hunksit!
Sunnuntaina jouduttiin lähtemään aikasemmin pois koska juna yhteydet oli niin huonot ja maanantaina ei sitten enään mentykkään sinne..
Kaiken kaikkiaan messut oli mahtavan hupaisat ja haluun kyllä uudestaankin sinne esittelemään!
Corvette vielä !
Corvettemme sai paljon huomiota ja positiivista sellaista! Moni arvosti sitä kuinka Corvette oli saatu näin hienon näköiseksi, kyllähän se vaatikin kovaa ja raskasta työtä!

1 kommentti:

  1. Hieno homma tuo meidän Tavastian opiskelijoiden Corvette-projekti. Taas kerran nähtiin, että kun annetaan vastuuta syntyy motivaatiota ja hienoa tulosta. Olette koko jengi hienoja Tavastian lähettiläitä! KIITOS.

    VastaaPoista