tiistai 19. huhtikuuta 2011

Muuuuu-uuuu!

Hulinaa on ollut tässä niin blogin päivitys jäi unholaan pariksipäiväksi. Perjantaina siiiis suunniteltiin jartsan (jari) kanssa tarroja jotka tulee myyntiin American car showhun. Hiaaaanoja tuli koska Jari osas käytttää sitä ja mä istuin vieressä sormisuussa ja yritin taas tajuta jotain tästä corelista... No kyllä nyt tajusin jotain hienoja hyviä juttuja! Ei mitään muistikuvaa mitä muuta tein...ööö...
Hai piirrettynä ja mietittiin mitä tehtäis sitten..

Noh sitten tuli viikonloppu ja maanantaina sitten jatkui töitten teko. Irrotin moottoripyörän katteista tarroja ensin rapsuttamalla, mutta sitten Juha saapui ideansa kanssa että poistaisin sellasella jännällä koneella ne tarrat pois, no mietin hetken ja sitten kävin tuumasta toimeen ja Riikka piteli kiinni kun minä rrrajusti surruuuttelin tarrat veks!

Kyseinen kone ja joku ihme käsi tuossa.....
Myöhemmin hioin vielä moponkatteita ja olin Saikkulin henkinen tuki kun se hioi ja kittas sen katetta.. Niii ja sitten pohjamaalattiin sellasia puulevyjä että voidaan vähän pinstraipata niihin.. Jouduttiin taas menemään puupuolelle tällä kertaa hakemaan puulevyjä ,mutta onneks oli helppo keikka!

Tiistaina eli tänään sitten pinstraipattiin ja aikas rrajusti.

Kaunista...

Straippaukset...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti