keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Lakkausta!

Tänään oli hurjapäivä vaikka olinki vähän seko ja väsyny... Aamulla oli teoriaa Corvetten lakkauksesta ja sitten kysyttiin  että ketäkä haluis lakata niin ilmottauduin siihen ja sitte sen jälkeen tuli sellanen voihan hitto mitä meninkää tekee olo! Alettiin heti tehdä lakkaa ja sitten imuroitiin haalarit ja sillein ettei tulis roskia (eipä tullu joo).
Ensin tehtiin harso kaikkialle koska pinnassa oli niin paljon paikkamaalattuja kohtia ja se poikkesi käyttöteknisestä tiedotteesta, myös lakkaa laitettiin enemmän ja lakan annettiin kuivua tunti kun siihen oli vedetty harso ja vähän paksumpi kerros. Vesihionnan jälkeen oli jäänyt joihinkin kohtiin rasvasia kädenjälkiä ja ne täytyi saada peittoon, niihin täytyi laittaa ohut harso että se tarttuu jos olisi laittanut suoraa täyden pinnan siihen rasva olis hylkiny lakkaa ja pintaan olis tullu rakkuloita. Pinnassa oli mukavasti roskia mutta ne saa hyvin pois siitä!

Valmiina lakkaamani kohta.

Kuvat on mustavalkosena että lopullinen tulos pysyy ylläripyllärinä!
Kun tunti oli mennyt lakattiin se uudestaan ja nyt vedettiin sellanen normikerros ja siinä se.. Annettiin haihtua ja sitte uunitus päälle ni hiaaano on polle!

Tämän jälkeen jumitin siinä hetkisen ja sekoilin aikas hurjasti.. Lakkasin Hannan kanssa punasen värilappusen jos se vaikka vihdoin ois sopiva väri!

Ennen lakkausta

Lakattuna sitten.. Saa nähä onko sopiva väri..
Muistin että pitikin piirtää se teksti jotenkin siitä moottripyörän osasta ja meninkin se kimppuun, mutta koska mulla on niiiin lahopäää etää en muistanu mun master leivinpaperiani täytyi salla MacGyverin keksiä jotain!
Siitähän mä sitten keksin että vou ikkuna ja paperi! menin ikkunaa vasten ja se näky siitä hienosti läpi, olin ylpee ittestäni kun mun aivot oikein yllätti mut!
Teksti

Töherrettynä, viimenen T kirjain vähän plörähti.
Lopussa sitten autoin työntelemään saikkulin projektin pois kammiosta Saikun blogiin tästä 
Ja sitten lagitin aikas rrrrajusti siinä loppuajasta mutta siinä vielä vähän hioin moottoripyörän katetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti