torstai 7. huhtikuuta 2011

Sinistä ja sinistä

Heti aamusta Hannulin kanssa tehtiin sininen väri, mutta siinä kesti tovi kun oli kova ruuhkaa maaliluolassa. Päätin siinä sitten että vois maalata samalla värillä kännykän takakuoren kun sitä jää kuitenkin yli sitä maalia. Hioin karhunkielellä mataksi kannen ja rasvanpoistin sen. Sitten vedin filleriä siihen ja huomattiin Hannan kanssa mielenkiintoinen juttu, takakansi muuttui vaaleanpunaiseksi kun mustan takakannen päälle veti valkoista filleriä... Oltiin ihan kummissamme ja haettiin Jari apuun! Jari kertoi että kansi oli tehty jostain jätemuovista ja siinä on jotain ainetta joka muuttaa sen vaaleanpunaiseksi ja koko takakansi olisi saattanut sulaa koska kemikaalit oli niin kovia sille!! Onneks ei sulanu! Maalasin takakannen ja myöhemmin lakkasin sen sitten.

Takakansi maalattuna ja lakattuna

Värilappu maalattuna
Sitten jatkoin moottoripyörän osan hiomista kun siinä oli aika pahoja naarmuja..

HioHIOhioooo...
Sitten meille kerrottiin että kannattais ottaa mitat raidoista kun ne sitten siihen tehään. Ruvettiin mittailemaan kaikista suunnista raitoja..
Osan mitat.. Kaikista osista tehtiin samanlailla ja onneksi on kuvia apuna sitten vielä.
Koulun loppuajasta alkoi meno käydä levottomaksi ja homma karkasi käsistä kun otin kameran käsiini ja Hanna ja Riikka toimivat kauniina malleinani!

Kauhistunut Riikka ja bulldoggi Hanna!
P.s Tinneri voi aiheuttaa vakavia vaurioita aivoissa kuten varmaankin kuvasta huomaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti